VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu
Увага! Важлива інформація

Увага! Важлива інформація

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ педагогічних працівників - 2024 Наказ МОН України від 20.10.2023 року №...

Заступниця Міністра освіти і науки України Євгенія Смірнова вперше побувала на Вінниччині з робочим візитом

Заступниця Міністра освіти і науки України Євгенія Смірнова вперше побувала на Вінниччині з робочим візитом

19 квітня 2024 року Володимир Буняк – директор Департаменту гуманітарної політики Вінницької...

Завершився відбірковий етап другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінаціях «Фізика» та «Образотворче мистецтво»

Завершився відбірковий етап другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінаціях «Фізика» та «Образотворче мистецтво»

20 квітня 2024 року завершився відбірковий етап другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель...

  • Увага! Важлива інформація

    Увага! Важлива інформація

    Понеділок, 22 квітня 2024, 21:38
  • Заступниця Міністра освіти і науки України Євгенія Смірнова вперше побувала на Вінниччині з робочим візитом

    Заступниця Міністра освіти і науки України Євгенія Смірнова вперше побувала на Вінниччині з...

    Понеділок, 22 квітня 2024, 15:33
  • Здобувачі вищої освіти спільно з викладачами кафедри екології, природничих та математичних наук, а також членами Всеукраїнської екологічної ліги і представниками державної екологічної інспекції у Вінницькій області взяли участь у екологічній акції

    Здобувачі вищої освіти спільно з викладачами кафедри екології, природничих та математичних наук,...

    Понеділок, 22 квітня 2024, 09:25
  • 18 квітня 2024 року Олександр Мудрак і Віталій Лавров взяли участь у засіданні спеціалізованої вченої докторської ради Д 26.371.01 Інституту агроекології і природокористування НААН

    18 квітня 2024 року Олександр Мудрак і Віталій Лавров взяли участь у засіданні спеціалізованої...

    Понеділок, 22 квітня 2024, 09:20
  • Завершився відбірковий етап другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінаціях «Фізика» та «Образотворче мистецтво»

    Завершився відбірковий етап другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у...

    Понеділок, 22 квітня 2024, 09:14

Підвищення компетентності педагогічних кадрів в умовах військового стану: Досвід та практика

На запрошення відділу освіти та спорту Бершадської міської ради та відповідно до річного плану КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» на 2023 рік, 27 вересня 2023 року відбувся семінар, спрямований на підвищення ефективності виховного процесу в закладах загальної середньої освіти в умовах військового стану.

Семінар складався з двох частин: «Організація виховного процесу в закладах загальної середньої освіти відповідно до пріоритетних напрямків виховної діяльності у 2023-2024 навчальному році» для заступників директорів з виховної роботи та «Особливості використання психолого-педагогічного інструментарію, форм та методів виховної роботи в умовах військового стану» для педагогів-організаторів закладів освіти.

Завідувачка відділу виховної роботи КЗВО «Вінницької академії безперервної освіти» Коц О.І. акцентувала увагу на тому, що без компетентного вчителя не буде компетентного учня. Справжній фахівець повинен ефективно працювати, професійно вдосконалюватися та творчо зростати.

Завідувачка відділу управління освітніми закладами КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» Ковальчук В.І. провела семінар-практикум з питань функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності та якості освіти, комплексного вивчення та оцінювання освітньої діяльності та управлінських процесів, реалізації стратегії розвитку закладу через систему плануванняякий став підтримкою для молодих керівників Бершадського ліцею №1 ім. Анатолія Матвієнка та Бершадського ліцею №3. Це важливі кроки для підготовки педагогічних кадрів до викликів, які можуть виникнути в складних умовах сьогодення.

шнещнгд

Підготували: Ковальчук В.І., Потапова О.В.

Корисні посилання