VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu
Увага! Важлива інформація

Увага! Важлива інформація

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ педагогічних працівників - 2024 Наказ МОН України від 20.10.2023 року №...

Комунальний заклад вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти» підписав Меморандум із Громадською організацією DOCCU

Комунальний заклад вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти» підписав Меморандум із Громадською організацією DOCCU

Комунальний заклад вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти» підписав Меморандум із...

IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови

IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови

Протягом 16-17 квітня 2024 року на базі КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» відбувався...

  • Увага! Важлива інформація

    Увага! Важлива інформація

    П'ятниця, 19 квітня 2024, 21:38
  • Комунальний заклад вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти» підписав Меморандум із Громадською організацією DOCCU

    Комунальний заклад вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти» підписав Меморандум із...

    П'ятниця, 19 квітня 2024, 13:09
  • IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови

    IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови

    Четвер, 18 квітня 2024, 08:13
  • Завершився відбірковий етап другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінаціях «Географія», «Українська мова та література»

    Завершився відбірковий етап другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у...

    Четвер, 18 квітня 2024, 08:03
  • 26 квітня 2024 року ДНУ «ІМЗО» спільно з ПАНО ім. М. В. Остроградського та ПНПУ імені В. Г. Короленка буде проведено фестиваль учнівських та студентських проєктів з хімії

    26 квітня 2024 року ДНУ «ІМЗО» спільно з ПАНО ім. М. В. Остроградського та ПНПУ імені В. Г....

    Середа, 17 квітня 2024, 11:54

Урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»

15 березня 2024 року у комунальному закладі вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти» відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».

З вітальними словами до випускників звернулися: ректор КЗВО Вінницька академія безперервної освіти», доктор історичних наук, професор Степан Дровозюк, заступник голови Вінницької обласної ради, кандидат технічних наук, доцент Ігор Івасюк, заступник директора Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Ярослав Якубовський, депутат Вінницької обласної ради, доктор економічних наук, професор, заслужений економіст України Геннадій Мазур, перший проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат географічних наук, доцент КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» Ольга Рябоконь, проректор з науково-педагогічної роботи та моніторингу якості освіти, кандидат технічних наук, доцент Олег Білик, завідувач кафедри публічного управління та адміністрування, доктор педагогічних наук, професор Надія Василенко.

Усі відзначили, що професія публічного управління та адміністрування охоплює широкий спектр діяльності, пов'язаної з керівництвом, організацією та координацією державних або громадських організацій і програм. Основною метою є забезпечення ефективного функціонування системи управління та задоволення потреб громади та держави.

Дипломи про завершення навчання за другим (магістерським) рівнем вищої освіти та присвоєння кваліфікації магістра з публічного управління та адміністрування отримали 100 випускників.

Кафедра управління та адміністрування має за мету забезпечити високий рівень підготовки студентів у галузі публічного управління з використанням сучасних цифрових технологій. Випускники мають необхідні знання, навички та компетенції для ефективного використання технологій управління та адміністрування, цифрових технологій у своїй професійній діяльності, впроваджує інноваційні підходи та розробки в освітній процес.

Кафедра активно займатиметься науковою діяльністю в галузі публічного управління. Проводяться наукові дослідження, розробляються нові теоретичні підходи, методики та рекомендації, а також публікації результатів досліджень у наукових виданнях.

Вітаємо випускників! Бажаємо успіхів «Вінницькій академії безперервної освіти»! Тримаймо стрій! Разом до перемоги!

IMG 1712

IMG 1641 1

IMG 1642

IMG 1646

20240315 124656

IMG 1654

IMG 1657

IMG 1668

IMG 1710IMG 1708

Більше фото https://drive.google.com/drive/folders/19sEJ-X7i15Q_2YFInT1s0eTF4raFXAm3

Корисні посилання