VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

26 квітня 2024 року на базі Вінницького ліцею №20 відбувся обласний семінар – практикум «Особливості інтеграції варіативного модуля «Регбі-5» та «Регбі-7» в заклади освіти Вінницької області»

26 квітня 2024 року на базі Вінницького ліцею №20 відбувся обласний семінар – практикум «Особливості інтеграції варіативного модуля «Регбі-5» та «Регбі-7» в заклади освіти Вінницької області».

Організаторами семінару були КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» та федерація регбі України.

 Захід проходив за підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної військової адміністрації та Вінницької обласної федерації регбі.

В роботі семінару брали участь представники Вінницького обласного відділення КФКіС МОН України Горук В.П.), органів управління освітою, центрів професійного розвитку педагогічних працівників, вчителі фізичної культури закладів освіти Вінниччини.

Семінар-практикум був спрямований на популяризацію активного та здорового способу життя, залучення молоді до свідомої рухової активності та ефективну реалізацію варіативного модуля «Регбі-5» та «Регбі-7» навчальної програми з фізичної культури для учнів 5-9 класів у контексті концепції НУШ.

IMG 2303IMG 2278IMG 2286IMG 2293IMG 2307IMG 2312

Підготував: Віктор ГУСЄВ